Ik schrijf nu voor GRN United!

PLASTICGRN United is een online inspiratieplatform voor en door mensen die duurzamer willen leven. Er zijn verschillende bloggers bij aangesloten die artikelen schrijven voor dit platform en ik ben daar nu één van! Mijn eerste artikel heet: PLASTIC NIET ZO FANTASTIC.

Mijn eerste artikel gaat over mijn nieuwe inzichten op het gebied van plastic vervuiling. Ik dacht dat wij in Nederland geen grote bijdrage leveren op het gebied van plastic vervuiling, omdat onze afvalverwerking best netjes geregeld is en de meesten van ons afval scheiden. Dat bleek even anders te zitten. Maar gelukkig kan jij als consument veel meer dan je misschien denkt!

Lees hier mijn artikel ‘Plastic niet zo fantastic’ op grnunited.nl

https://grnunited.nl/plastic-niet-zo-fantastic/

https://grnunited.nl/plastic-niet-zo-fantastic/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s