Dumpster Diven, wel of niet?

ZERO WASTE – Dumpster diven: Na sluitingstijd van supermarkten de afvalbakken doorzoeken om weggegooide groenten, fruit en andere etenswaren die nog goed zijn te redden… wat denk jij daarvan? Ik vond het altijd een beetje vies, tot ik het uitprobeerde in Zweden!

In mijn artikel voor GRN United schreef ik over mijn ervaring, geef ik je tips en informatie over geschikte locaties! Lees het artikel door te klikken op deze link: https://grnunited.nl/dumpster-diven-wel-of-niet/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s