over mij

Mijn passie voor de natuur, dieren en het milieu werd al op jonge leeftijd duidelijk, omdat ik er simpelweg altijd mee bezig was. Als klein meisje onderzocht ik allerlei plantjes en insecten terwijl mijn leeftijdsgenootjes met hun speelgoed aan het spelen waren. Toen ik ouder werd begon ik een blog over dieren en zo merkte ik dat ik het erg leuk vond om te schrijven over dit soort onderwerpen.

Ik wilde graag iets doen voor de wereld en mensen duidelijk maken dat het niet oké is hoe we momenteel met onze planeet omgaan. Thuis aten we heel weinig vlees en zoveel mogelijk biologische producten, maar dat was lang niet in elk huishouden waar ik over de vloer kwam.

Hoewel ik niet echt meer iets met mijn blog deed toen ik op de middelbare school belandde, bleef ik me nog wel veel bezighouden met vraagstukken over het milieu en de aarde. Ik richtte me nu niet meer alleen op de dieren, maar ook op het klimaat en de vervuiling hiervan. Mijn nieuwe ontdekkingen gaven mij nog meer kracht om iets te willen ondernemen. Toch was ik ook veel met andere dingen bezig en school nam een groot deel van mijn tijd in beslag, maar diep van binnen wist ik dat er een moment zou komen dat ik echt aan de slag zou gaan met mijn passie.

En dat moment is nu eindelijk gekomen. Ik ben nu klaar met mijn VWO en heb een tussenjaar genomen om al mijn ideeën uit te werken.

Daarom ben ik begonnen met The Green Dream. Ik wil met deze website een inspiratiebron vormen voor alle jongeren en volwassenen die zich interesseren voor een duurzamer, gelukkiger leven en een gezonde planeet. Lekker naar buiten gaan, bewustere keuzes maken en zien hoe leuk duurzaamheid kan zijn. Iedereen kan een steentje bijdragen.

Samen kunnen we een verschil maken.

IMG_6889-01.jpeg